Siiderisivujen tarkoituksena on jakaa kokemuksiani siiderin valmistuksesta. Myös perryn valmistusta käsitellään.
Kaikki esittämäni mielipiteet ovat omiani, vaikka uskon aika monen siideristin olevan monista samaa mieltä kanssani. Siiderin valmistamisessa on harvoja todellisia totuuksia, toki muutamia totuuksiakin on, mutta paljon enemmän on käsityksiä.
Sisältö:

Puolakka Cider Farm
1. Tavoite
2. Prosessi
3. Omenat
4. Käyminen
5. Kirjallisuus
6. Linkkejä
7. Vuosikerrat
Iso peukku siiderin valmistuksellenne.
Pitkällisen kotiviini valmisukseni lisäksi viisi vuotta sitten tein ensimmäiset siiderieräni ja se vei mennessään. Parina viime vuonna olen jälkikäyttänyt pullossa ja harjoitellut ”Méthode Traditionnelle”. Työlästä, mutta lopputulos ollut palkitsevaa.
TykkääTykkää